L’Ajuntament de Burjassot situarà un Punt Violeta en els actes nocturns de les seues festes

12 juliol 2018|Burjassot

Espai Dona- punt violeta

Els concerts, les festes d’estiu…en definitiva, els esdeveniments que reuneixen un gran nombre de persones poden servir de pretext perquè es produïsquen abusos i agressions sexuals. Per a previndre aquestes accions i per tal que les dones de Burjassot se senten segures i ateses en els actes que es programaran amb motiu de les Festes Patronals de Sant Roc, l’Ajuntament situarà un Punt Violeta en els actes més multitudinaris.

Des d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a les dones del Consistori, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, s’estan ultimant els detalls al costat del regidor de Policia i Seguretat Ciutadana i Festes, Manuel Pérez Menero, i la Clavaria de Sant Roc 2018 per a començar amb la ubicació d’aquest punt en les Festes Patronals, del 3 al 16 d’agost per a informar i gestionar, si fóra necessari, sobre possibles agressions masclistes. Per a això, es compta també amb la col·laboració de la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, l’Associació Alanna i el voluntariat del Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot.

El Punt Violeta consistirà en una carpa que estarà en la Plaça de l’Ajuntament en la gran majoria dels actes nocturns, amb la finalitat de ser un punt segur on poder informar-se i ser atesa en el cas de tindre dubtes o de patir qualsevol tipus d’intimidació.