L’Ajuntament de Burjassot torna als seus índexs normals del període mitjà de pagament a proveïdors

16 gener 2018|Burjassot

Pleno Ayuntamiento genérica

L’Ajuntament de Burjassot ha tornat als seus índexs normals del període mitjà de pagament a proveïdors després de saldar el deute que tenia principalment amb FCC. El fet d’haver abonat al llarg de 2017 quasi 1.6 milions d’euros ha permès aquesta normalització en la part econòmica de l’Ajuntament.

Cal tenir en compte que el període mitjà de pagament a proveïdors va arribar a aconseguir més dels 300 dies de mitjana a causa del deute exclusivament amb FCC que es venia arrossegant per unes actualitzacions de l’IPC. Però també cal tenir en tot moment clar que aqueix període de pagament no afectava realment a la resta de proveïdors municipals, encara que la xifra es disparava per la suma total d’aquestes factures.

Després d’abonar les mateixes, en aquests moments, i a l’espera dels informes oficials del primer trimestre de 2018, ja es pot considerar que el termini mitjà de pagament a proveïdors ha tornat a nivells normals. 

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “la normalització d’aquesta situació és una cosa que estàvem desitjant al llarg de l’últim any, ja que malgrat que no afectava realment als proveïdors, si generava unes dades que no eren del tot reals. I sobretot, generava també un alarmisme que tampoc era fidel a la realitat econòmica de l’Ajuntament. Ara tornem a tenir els nostres nivells en xifres lògiques i esperem que repercutisca de forma positiva en tota la hisenda municipal“.