L’handbol ix al carrer a Burjassot

15 octubre 2021|Burjassot

Des de 17/10/2021 fins a 17/10/2021

Handbol al carrer

Burjassot serà la primera parada del circuit “Handbol al carrer” que la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana ha dissenyat per a portar l’handbol a tots els racons del territori valencià i, al mateix temps, donar a conéixer el Campionat del Món Femení, que se celebrarà a Espanya, al desembre, i amb tres seus valencianes. L’esdeveniment ha sigut presentat en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot amb la presència de l’alcalde, Rafa García; el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez; el gerent de la FBCV, Miguel Ángel Valero i Pablo Vegas, directiu del CBM Asvián Assessors Burjassot.

La jornada esportiva i lúdica, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot i el CBM Asvián Assessors Burjassot, se celebrarà aquest diumenge 17 d’octubre en l’aparcament del Parc Comercial Albán. Des de les 10.00 i fins a les 14.00 hores, participants de totes les edats i vinguts des de tots els punts de la província de València gaudiran de l’handbol en un ambient sensacional, amb ambientació musical i obsequis per a tots. Les persones que vullguen assistir com a participants en la jornada poden inscriure’s gratuïtament omplint aquest FORMULARI.

Rafa García, alcalde de Burjassot, considera com “molt important” que a Burjassot se celebren activitats prèvies al “esdeveniment de primer nivell” que serà el Mundial d’Handbol Femení. García assenyala que l’esport “ha segut i és un element vital i determinant” en la vida de Burjassot, especialment l’esport femení.

Pablo Vegas, directiu del CBM Asvián Assessors Burjassot, assegura que és “un orgull” que la Federació i l’Ajuntament compten amb la seua entitat per a accions que ajuden “a difondre l’handbol en la nostra localitat i en tota la Comunitat”. Vegas va agrair al Parc Comercial Albán la seua “gran ajuda amb la cessió de les seues instal·lacions” per a celebrar l’activitat.

Miguel Ángel Valero, gerent de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, va destacar “la col·laboració entre entitats” per a poder desenvolupar el circuit ‘Handbol al carrer’ que “recorrerà el territori valencià de nord a sud” fins al mes de desembre, quan “tindrem el privilegi d’acollir tres seus del Campionat del Món Femení”. De la mateixa manera, va agrair “el suport Real Federació Espanyola d’Handbol per a impulsar les activitats prèvies al Mundial”.