El “Botigues al carrer” més terrorífic de l’any traurà als comerços de Burjassot al carrer el 28 d’octubre

23 octubre 2017|Burjassot

Des de 28/10/2017 fins a 28/10/2017

Botigues al Carrer Halloween

L’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida pel regidor Roc Senent, a través de CEMEF, ha programat una nova activitat de dinamització del comerç local molt terrorífica. I és que l’entitat vol que els seus clients visquen Halloween gaudint dels millors productes i preus.

Així, dins de la campanya “Botigues al carrer” els comerços del municipi mostraran als veïns i visitants de Burjassot, el dissabte 28 d’octubre, els productes que ofereixen per a celebrar un Halloween molt diferent. Productes nous, a bons preus, que es podran adquirir en els comerços participants en la campanya.

A més, fins al 31 d’octubre, l’Associació dóna l’oportunitat als seus clients de poder optar a un dels tres xecs de compra per valor de 50 euros que sorteja l’entitat. Participar en aquest concurs és molt fàcil, ja que tan sols cal lluir la disfressa més terrorífica i fer-se una foto amb ella en un dels comerços associats de Burjassot.

Des de l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot animen a la ciutadania a participar en aquesta nova iniciativa de foment del comerç local en la qual, a més, poden guanyar un dels xecs regal.