El Burjassot CF tanca la temporada amb una gran festa

27 maig 2019|Burjassot

Des de 01/06/2019 fins a 01/06/2019

Burjassot CF Fiesta fin de temporada 1-06-2019

Finalitzada la temporada, és hora de donar-se una treva, penjar les botes per unes setmanes i celebrar que l’estiu està a prop. Això mateix farà en breu la família del Burjassot CF, que ha organitzat una gran festa de final de temporada, per a dissabte que ve 1 de juny. Una festa, pensada especialment per als xiquets de l’escola i per a les seues famílies, que tindrà lloc en les instal·lacions del Camp de Los Silos.

A les 18h, la festa començarà amb un berenar per a tots els xiquets i xiquetes de l’Escola de Futbol, germans inclosos, seguida d’una yincana per a tots els menuts assistents. A partir de les 19:30h, els adults, pares i mares de les criatures també començaran a gaudir, amb una sessió de “quinto i tapa” que es servirà, a preus populars, en el bar del Camp, mentre que a partir de les 20h i fins que finalitze la festa, hi haurà inflables per als infantils.

L’artista local Raúl Mejía actuarà per als assistents interpretant alguns temes musicals i, a continuació, sobre les 21:30h, tant personal del club com famílies organitzaran un suculent sopar popular a base d’entrepans d’embotit i ous amb pernil, a un preu de 3,50€. El sopar donarà pas a una sessió musical “remember” a càrrec del DJ Ricky.

Des del Burjassot CF informen que els tiquets per al sopar es podran adquirir des del dilluns 27 de maig, en horari d’oficines, fins al mateix dia de la festa encara que aconsellen adquirir-los per endavant per a així poder fer una ajustada estimació del menjar i beguda que es necessitarà.