El burjassoter Carlos Crespo presenta la seua primera novel·la, ‘El polvo que yo escogí’

2 octubre 2023|Burjassot

Des de 05/10/2023 fins a 05/10/2023

El polvo que yo escogí

La Casa de Cultura de Burjassot acollirà el dijous 5 d’octubre, a les 19.30 hores, una nova presentació literària. Una presentació molt especial en aquest cas ja que el jove autor que s’ha llançat a escriure la seua primera novel·la, Carlos Crespo, és veí del municipi i la seua il·lusió per donar a conéixer la seua obra no pot ser major.

Carlos presentarà la seua obra, El polvo que yo escogí, emmarcada dins de la novel·la negra. Narra la història de Darío i Daniela, la cida dels quals farà un tomb quan els seus pares muiren en un accident de trànsit. Des d’aqueix moment, els dos germans hauran de fer-se càrrec de la finca i el negoci familiar. Quan els deutes comencen a aflorar, Darío prendrà una decisió que canviarà el seu destí per sempre: començar a fer tripijocs amb cocaïna. El que ell considera una solució senzilla i temporal per als seus problemes econòmics, s’acabarà convertint en un infern ple de perills per a tots dos germans. L’obra està publicada per Terra Ignota Ediciones.

Tal com ell mateix ha comptat, Carlos va començar a escriure el llibre en plena pandèmia, on va trobar més temps per a si mateix, malgrat continuar exercint el seu treball per formar part d’un sector considerat essencial. Aquesta és la seua primera novel·la, intensa, amb intriga i que, amb seguretat, no deixarà indiferents als lectors.