El burjassoter Jordi Torrijos crea una APP gratuïta per a conéixer a l’instant els comerços que romanen oberts en el municipi durant l’estat d’alarma

7 abril 2020|Burjassot

APP COMERCIOS

Tota pedra fa paret. Aquesta dita popular bé podria aplicar-se a la gran quantitat d’iniciatives solidàries, altruistes i d’ajuda que estan sorgint en aquests dies a Burjassot per a ajudar la població a suportar de la millor manera possible el confinament.

L’última d’elles ha sigut la del burjassoter Jordi Torrijos que, pensant en les veïnes i els veïns del municipi que han de realitzar les compres de casa en aquests moments, ha creat una aplicació de mòbil amb la qual, amb una simple ullada i d’una manera fàcil i ràpida, es pot saber quins comerços, organitzats per la categoria a la qual pertanyen, estan oberts a Burjassot, la seua adreça, el seu telèfon i la seua ubicació.

A més, en l’APP també es poden consultar les dades de les instal·lacions municipals o punts d’interés públics, com els Centres de Salut, i les recomanacions sanitàries que va dictaminant el Ministeri de Sanitat i les que ha publicat també l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot.

Per a realitzar aquesta genial eina, que està a la disposició de tots els veïns i les veïnes de Burjassot de manera gratuïta, Jordi s’ha nodrit de les dades publicades per l’Ajuntament de Burjassot, que es poden consultar en la web municipal i d’aquelles que tenen les empreses publicades en Google.

L’APP, que es pot descarregar en aquesta ADREÇA, inclou també un vídeo tutorial per a aprendre a utilitzar-la. A més, es posa a la disposició dels comerços el mail contacto@jorditorrijos.com per a, en el cas d’haver de modificar la informació o tractar-se d’un comerç que no està en l’APP, es puga afegir.

Des de l’Ajuntament de Burjassot, el seu Alcalde, Rafa García, agraeix aquesta nova iniciativa creada per un veí del municipi, demostrant que, “en aquesta complicada situació que s’està vivint, els burjassoters estan braç a braç per a ajudar-se els uns als altres”.