El burjassoter Manel Fernández Roca presenta el llibre infantil ‘La huida de Sara y su reencuentro’

13 febrer 2024|Burjassot

Des de 22/02/2024 fins a 22/02/2024

La programació d’animació lectora i d’activitats de foment de la lectura de les Biblioteques Municipals de Burjassot continua avançant, al febrer. Arribant a la recta final del mes, proposa a la ciutadania una nova presentació literària pensada per als més menuts xiquets de la casa.

Així, serà dijous que ve 22 de febrer, a partir de les 19.00 hores, quan el burjassoter Manel Fernández Roca presente el seu llibre infantil La huida de Sara y su reencuentro, il·lustrat per Isabel Mª Mora i editat per Apuleyo Edicions. En la presentació, la qual tindrà lloc en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura, Manel estarà acompanyat per Isabel i per Sara, la protagonista del llibre.

Sara és una xiqueta que comença a riure sense poder parar de tanta felicitat que sent. Llavors, es pregunta si tot és un somni i si l’aventura està per arribar. T’atreveixes a llegir este conte i descobrir-ho tu també? Eixa és la pregunta que llança Manel, una persona activa en el voluntariat i amant del món de l’escriptura tant per a xiquetes, com és el cas d’esta publicació, com per a adults, en forma de genials poesies que tenen gran contingut social.

Manel es va iniciar en l’escriptura amb articles en les xarxes socials sobre la pobresa, la violència de gènere i el bon tracte a la infància, sense deixar de costat l’escriptura i direcció de les seues obres de teatre, sempre amb contingut social: Pasarela de la vida, Koan Tú no o Dolor Oculto. Va editar el seu primer llibre de poesies titulat La libertad es la vida del sueño a principi de la pandèmia, en confinament total, un llibre dedicat a les persones que van morir sense el comiat dels seus familiars.

I, ara, arriba a la Casa de Cultura amb la història de Sara. T’animes a conéixer-la?