El burjassoter Salvador Rocher nominat com a millor ballarí en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes

31 octubre 2022|Burjassot

Salvador Rocher

Divendres passat, l’Institut Valencià de Cultura (IVC) feia públiques les nominacions dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes. I, entre elles, destaca una molt especial per a Burjassot, la del seu ballarí Salvador Rocher que ha sigut nominat com a millor ballarí per l’espectacle de carrer “Entre nosotros”, de la seua companyia Marroch.

Amant del món de la dansa des de ben xicotet, cada espectacle en el qual Salvador treballa no deixa a ningú indiferent ja que transmet aqueixa passió i aqueixa bellesa que embolica la disciplina d’una manera senyorial, amb gust, mostrant que lluitar pels somnis té la seua recompensa.

Salvador començava molt jove els seus estudis de dansa a l’escola de María Carbonell, complementant aquesta formació de manera paral·lela amb la Jove Companyia Gerard Collin. De sobrada experiència, són desenes els espectacles en els quals ha participat on es deixa la pell i el sentit per a donar el millor de si mateix.

El pròxim 28 de novembre coneixerà si la seua nominació ha resultat premiada però, passe el que passe, Salvador ja ha guanyat el més important: l’afecte del públic en cadascuna de les seues actuacions i el suport de tots els que li envolten.