El burjassoter Santiago Navarro Teixidor mostra les seues vivències d’infantesa amb un llibre que ja es pot trobar a la Biblioteca Infantil

4 novembre 2019|Burjassot

Libro Santiago Navarro

Com jugaven al carrer, quins eren els costums de l’època, quines vivències va tindre al llarg de tota la seua infantesa…tot això i molt més és el que es pot trobar en el llibre “Reflejos de mi niñez. Burjassot, qué tiempos aquellos” del burjassoter Santiago Navarro Teixidor.

En aquests dies, Santiago ha regalat al regidor de Cultura, Javier Naharros, un exemplar de la publicació, que pot trobar-se ja a la Biblioteca Infantil del municipi, en la qual, amb cuidades il·lustracions i textos molt cuidats, mostra els jocs de la seua època d’infantesa amb altres xiquets del Barri de Sant Joan.

Un llibre colorista, ple de sentiment i de molts, molts records que fan al lector tornar a temps passats en els quals jugar al carrer i compartir el temps amb els veïns del barri era una cosa habitual i el major dels entreteniments de l’època.

Per al regidor de Cultura, ha sigut un vertader honor rebre aquesta publicació ja que, “des de la regidoria, volem promocionar aquest tipus de publicacions ja que, una de la millors maneres de transmetre als més menuts la història de Burjassot, és a través de les vivències dels nostres més majors”.