El CEIP Nostra Senyora dels Desemparats-El Pouet rep dues canastres del programa Actibasket

21 desembre 2016|Burjassot

Nerviosos, emocionats, sorpresos i molt orgullosos del treball que han fet. Així es trobaven les alumnes del CEIP Nostra Senyora dels Desemparats-El Pouet de Burjassot que han rebut la visita d’Isabel Sánchez, entrenadora ajudant de la Selecció Femenina de Bàsquet, Subcampiona Olímpica en Río 2016.

La visita ha sigut molt important, ja que Isabel, al costat dels alumnes del col·legi, han estrenat les canastres que el centre ha rebut gràcies a la seua participació en el programa Actibasket, una iniciativa impulsada per la Federació Espanyola de Bàsquet, mitjançant la seua Fundació, i la Fundació Trinidad Alfonso, juntament amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i el València Basket Club. Programa que té com a objectiu fomentar, en l’àmbit escolar, la iniciació al bàsquet.

No ha volgut perdre’s la visita d’Isabel i l’estrena de les canastres la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa, que, al costat del director del centre, Jesús Yagüe, i de la resta de professors, han gaudit atenent els missatges que l’esportista ha llançat als xiquets i xiquetes del centre; missatges de superació, esforç i, com no, de treball en equip.

El col·legi ha sigut un dels 18 centres guanyadors de les citades canastres, per al concurs de les quals van realitzar un genial flasmob que es pot veure en la pàgina del Facebook del col·legi, CEIP Nostra Senyora dels Desemparats- El Pouet.