El CEIP Sant Joan de Ribera guanya el segon premi del III Concurs “Estima en Igualtat. Digues NO a la Violència de Gènere”

4 desembre 2017|Burjassot

Premio San Juan de Ribera

El CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot s’ha fet amb el segon premi del III Concurs “Estima en Igualtat. Digues NO a la Violència de Gènere”, organitzat per tercer any consecutiu per la Federació d’Empleats i Empleades de Serveis Públics d’UGT.

En total, per al certamen de 2017, s’han rebut huitanta vídeos procedents de col·legis de tota Espanya. Es tracta, segons fonts de FeSP-UGT, de projectes de molta qualitat on s’aprecia clarament que alumnes i professorat han realitzat un treball molt important en matèria d’igualtat. Els vídeos es podien realitzar amb un telèfon mòbil, amb una tableta o amb una càmera de vídeo, donant no tanta importància al suport tècnic sinó al missatge que els joves de Primària i Secundària que han participat, volien transmetre, mostrant en què es basa per a ells i elles una relació sentimental positiva i saludable, així com també analitzant aquelles relacions i situacions tòxiques i que, per tant, no s’han de tolerar.

D’entre aquests huitanta projectes presentats, els alumnes del CEIP Sant Joan de Ribera s’ha alçat amb un important segon premi gràcies al seu projecte, Ferida de Paraules.