El CEIP Sant Joan de Ribera arreplega 2500 euros per a “Save the Children” amb la seua carrera solidària

21 juny 2017|Burjassot

Entrega cheque Save the children

L’Antic Mercat de Burjassot ha albergat, aquest matí (20-06-2017), el festival de final de curs del CEIP Sant Joan de Ribera, en el qual s’ha acomiadat als alumnes i alumnes de 6è de Primària que acaben cicle i que, per tant, abandonen el centre el pròxim curs per a seguir la seua trajectòria acadèmica en l’institut.

En el marc d’aquesta celebració, el CEIP Sant Joan de Ribera ha fet el lliurament del xec amb la quantitat recaptada en la celebració, el passat 26 maig, de la seua carrera solidària, la recaptació de la qual anirà íntegrament destinada a l’ONG “Save the children”. Amb la companyia dels directors i directores dels quatre centres educatius que van participar en la carrera, celebrada al Poliesportiu Municipal, el CEIP Miguel Bordonau, el CEIP Villar Palasí, el CEIP Verge dels Desemparats i el propi CEIP Sant Joan de Ribera, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa ha arreplegat simbòlicament el xec, el qual ascendeix a 2551,08 euros i que, immediatament, es farà arribar a “Save the children”.

Laura Espinosa ha aplaudit la iniciativa del CEIP Sant Joan de Ribera que, “per primera vegada, ha organitzat aquesta multitudinària carrera, integrant a diferents centres i amb una causa tan fonamental com és contribuir a millorar la qualitat de vida i la situació de punts altres xiquets i xiquetes viuen diàriament en situacions de molta necessitat. Iniciatives com aquestes són les que, a poc a poc, estan convertint en realitat el projecte de Burjassot, Ciutat Educadora“.