El Centre Cultural Tívoli obri les seues portes a les Falles de Burjassot

4 gener 2016|Burjassot

L’inici del 2016 porta a Burjassot l’inici també de l’activitat fallera en el Centre Cultural Tívoli que, un any més i gràcies al conveni de col·laboració entre l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot i les comissions falleres, junt amb l’Agrupació de falles, obrirà les seues portes a les presentacions de les 12 comissions falleres del municipi. En el cas de la Falla Plaça El Pouet, la seua presentació va tenir lloc el passat mes de setembre.

La primera de les comissions que presentarà les seues màximes representants per a aquest exercici faller serà la de la Falla Mariano Benlliure que es pujarà a les taules del Tívoli el dissabte 9 de gener a partir de les 16 hores. Ja en horari de nit serà el torn, sobre les 21.30 hores de la Falla Fermín Galán.

Passaran el testimoni a les Falles Mendizábal i Espartero que es presentaran el dissabte 16 de gener, en horari de vesprada i de nit, respectivament, per a, el quart cap de setmana del mes, el dissabte 23 de gener, donar pas a la presentació de les comissions de la Falla Cristóbal Sorní i Llibertat. Acomiadaran el mes de gener les presentacions de la Falla Nàquera i Pi i Margall, el dissabte 30 de gener.
Al febrer, el primer dissabte del mes, serà el torn de les falles Domingo Orozco i Isaac Peral, tancant les presentacions, el 13 de febrer, les comissions de María Ros i Mestre Lope.

El dia 20 de febrer serà molt especial per a totes les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils del 2016 i, per tant, per a les seues comissions, ja que tindrà lloc, també en el Tívoli, l’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot, un acte dels més especials i importants per al municipi, ja que presenta a les màximes representants del 2016 de les 13 comissions falleres de Burjassot.