El Centre Cultural Tívoli obri les seues portes a la divertida comèdia teatral “Burundanga”

27 octubre 2021|Burjassot

Des de 12/11/2021 fins a 12/11/2021

Una comèdia amb girs inesperats i en la qual els riures estan assegurats. Amb aquesta carta de presentació arriba al Centre Cultural Tívoli de Burjassot, dins de la seua programació cultural, l’obra teatral “Burundanga”, produïda per Olympia Metropolitana i dirigida per Gabriel Olivares.

La representació d’aquesta divertida funció, on Berta és la protagonista i necessita saber si el seu nuvi Manel li estima de veritat, serà el divendres 12 de novembre a les 20.00 hores. Les entrades, amb un preu de 6€, poden adquirir-se en AQUEST ENLLAÇ.

L’obra retrata la història de Berta i Manel. Berta està embarassada però encara no s’ha atrevit a dir-li-ho a la seua parella i, és que, no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu nuvi realment la vol. Silvia, la seua companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la pren i provoca la sinceritat més autèntica.

Seguint els consells de la seua companya, Berta li administra la substància a Manel…i descobreix no sols el que pretenia esbrinar si no una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un embolic de conseqüències imprevisibles.

“Burundanga” oferirà al públic assistent al Tívoli una bona oportunitat de gaudir d’una gran representació teatral a un preu reduït i amb una excel·lent producció darrere.