El Centre de Formació Les Sitges tanca les seues jornades de portes obertes amb teatre, funky i hip-hop

2 juny 2017|Burjassot

Puertas Abiertas

En aquests dies, el Centre de Formació Les Sitges continua desenvolupant les seues jornades de portes obertes que estan donant l’oportunitat als assistents de descobrir tot el que els alumnes han après al llarg d’aquests mesos. No solament açò, també els dóna l’oportunitat de conéixer les diferents àrees dels cursos i animar-se a formar part dels mateixos en el pròxim curs.

Així, els últims tallers a oferir les seues jornades de portes obertes ho faran els dies 14 i 20 de juny respectivament. Els primers seran els alumnes del taller de Teatre de Joves Actors que, el 14 de juny a les 16 hores, podran en escena tot l’après en aquest curs. Unes hores més tard, concretament a les 19 hores, novament serà el taller de teatre “continua l’espectacle” el que es puge a les taules en la Casa de Cultura.

El 20 de juny, a les 17:30 hores tindrà lloc la jornada de portes obertes de funky i hip-hop; jornada que tancarà les classes obertes d’enguany i en la qual també s’espera comptar amb un gran nombre de públic.

Tots els veïns de Burjassot estan convidats a gaudir d’aquestes jornades que, de segur, els deixen sorpresos i els animen a formar part dels cursos del Centre de Formació Les Sitges per al curs 2017/18.