El Centre de Salut II de Rubert i Villó, punt de vacunació els dimarts, sense cita prèvia

5 juliol 2022|Burjassot

vacuna covid

El centre de salut II de Burjassot (C/Rubert i Villó, 4) serà, durant el mes de juliol, igual que altres centres de municipis com Godella, Paterna, o Moncada, punt de vacunació enfront de la covid-19 sense necessitat de cita prèvia. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública persegueix així l’objectiu de facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna, bé perquè han passat la malaltia o per un altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la, sense necessitat de cita prèvia.

En el cas de Burjassot, el centre de salut II dispensarà vacunes covid-19 els dimarts de 10 h a 12.30 h. Així, les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut habitual o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats a cada moment.

La Conselleria de Sanitat anirà actualitzant els punts de vacunació, que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).