El Centre Social Ausiàs March acull la Pequeteca d’Estiu

16 juny 2022|Burjassot

Pequeteca Verano 2022 ok

Dimecres que ve 22 de juny, l’Ajuntament de Burjassot posarà en marxa la seua Pequeteca d’estiu, servei gratuït municipal que es desenvoluparà en el Centre Social Ausiàs March. Aquest nou servei municipal forma part del projecte socioeducatiu d’atenció a la infància que l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Igualtat, dirigida per l’Alcalde de la localitat, Rafa García, ha elaborat a partir del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat.

La Pequeteca d’Estiu començarà el 22 de juny i finalitzarà el 29 de juliol, amb un horari de matí, de 09.00 a 13.30 hores i de vesprada, de 16.00 a 20.30 hores. El principal objectiu d’aquest servei gratuït pensat per a menors de tres a catorze anys és donar suport a la conciliació familiar-laboral. Per a això, s’ofereix la flexibilitat horària perquè puguen apuntar als seus fills i filles a gaudir d’aquest projecte en el qual hi haurà una àmplia varietat d’activitats lúdiques.

Amb places limitades, per a accedir a aquest servei es necessitarà emplenar la documentació que es facilita en el Centre Social Ausiàs March. Caldrà presentar també una fotocòpia de la targeta sanitària (SIP) del menor, el DNI/NIE/Passaport del pare, mare o tutor legal i la fotocòpia del Llibre de Família on aparega el parentiu. En cas de no disposar d’aquest, una fotocòpia del DNI del menor.

L’equip tècnic de “Corresponsables” estarà a la disposició de les famílies en el Centre Social Ausiàs March fins al dia 21 de juny en horari de vesprada, 15.30 a 20.30 hores per a donar informació i realitzar les inscripcions.

Entre les activitats programades, hi haurà tallers de manualitats, audiovisuals i activitats físiques com a esport, ball o jocs d’aigua…A més, es realitzaran eixides amb fins didàctics fomentant l’aprenentatge dels menors.