El Centre Social Ausiàs March proposa una setmana de Pasqua diferent per a les xiquetes i els xiquets del municipi

19 abril 2022|Burjassot

Des de 19/04/2022 fins a 22/04/2022

Pascua Diver CS Ausiàs March

Des de hui mateix, 19 d’abril, i fins al divendres 22 d’abril, el Centre Social d’Ausiàs March de Burjassot acollirà diferents activitats dins de la seua Pequeteca, a través de la qual s’està desenvolupant el projecte “Servei Socioeducatiu d’atenció a la infància”. Aquest projecte, posat en marxa des de la Regidoria d’Igualtat, dirigida per l’alcalde, Rafa García, té com a objectiu donar suport a la conciliació familiar-laboral i col·laborar en el desenvolupament integral de les i els menors atesos fora de l’horari escolar.

Aquest servei gratuït d’atenció a la infància de l’Ajuntament de Burjassot està destinat a menors des dels 3 als 14 anys i dunat aquesta setmana, debut a les vacances escolars de Pasqua, el servei serà de 9.00 a 13.00 hores.

Per a formar part d’aquest projecte i gaudir de les activitats que es desenvoluparan al llarg de tota la setmana, és necessari realitzar la preinscripció en el Centre Social Ausiàs March on es facilitarà la fitxa d’inscripció i la fulla d’autoritzacions. Així mateix, en el moment de la preinscripció caldrà aportar la targeta sanitària del menor, el DNI/NIE o passaport del pare, mare o tutor i el llibre de família.

Una vegada finalitzades les vacances de Pasqua, el servei de la Pequeteca tornarà al seu horari habitual, de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00 hores.