El Centre Social La Granja acull l’activitat “El ball de la memòria” dins del projecte reMIND

8 maig 2023|Burjassot

Des de 10/05/2023 fins a 11/05/2023

Taller de Baile reMIND

La setmana del 8 al 12 de maig Burjassot acull la segona formació transnacional del projecte reMIND a la Casa de Cultura del municipi, un projecte de la Fundació Musol, el qual compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro.

Dins de les accions programades, i amb l’objectiu que la ciutadania participe també de manera activa en el projecte, es realitzarà l’activitat “El ball de la memòria” per a persones majors, els dies 10 de maig a les 17.30 h i l’11 de maig a les 18 hores, en el Centre Social La Granja.

Aquesta activitat està pensada perquè els seus participants gaudisquen al màxim mentre reflexionen sobre la importància de mantindre hàbits saludables per a previndre la pèrdua de memòria. Durant l’activitat, realitzaran una coreografia amena i senzilla que els permetrà exercitar la seua memòria, millorar la seua coordinació i passar una estona agradable al costat d’altres persones majors. L’activitat és gratuïta i de lliure accés.