El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado acull l’exposició ‘El desconegut món de les orquídies’

2 juny 2022|Burjassot

Des de 09/06/2022 fins a 09/06/2022

Exposición Orquídeas 9-06-2022

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot organitzarà, en col·laboració amb l’associació ‘Amics de les Orquídies’ del municipi, l’exposició ‘El desconegut món de les orquídies’.

Aquesta activitat, que s’emmarca dins del programa Barris Inclusius, tindrà lloc dijous que ve 9 de juny de 10.00 a 19.00 hores. La mostra se situarà en la primera planta del  centre (Plaça 9 d’Octubre, 11) i estarà oberta a tota la ciutadania, especialment a totes aquelles persones interessades “en aquesta exòtica, misteriosa i decorativa planta” tal com han assenyalat els organitzadors.

Les persones que visiten l’exposició podran conéixer de primera mà exemplars d’una gran varietat d’espècies d’orquídies, algunes d’elles de bellesa inigualable pel seu estat de floració i aprendre com es realitza una pol·linització manual creada, un mètode molt utilitzat per les persones col·leccionistes per a aconseguir híbrids compatibles i obtindre fruits i llavors.

A més, està prevista la realització de la xarrada- col·loqui ‘Plagues i malalties, enemigues de les orquídies’, que tindrà dues passes, a les 12.00 h i a les 18.00 h. En la xarrada s’exposaran les diferents plagues que poden afectar a aquesta planta, així com les infeccions que poden patir i un decàleg del bon conreador. En aquest cas, els consells que es donen per a la cura de les orquídies es podran fer extensibles a qualsevol mena de planta.