El cinema de Burjassot rep desembre amb Frozen 2 amb sessions en castellà i valencià

2 desembre 2019|Burjassot

Des de 06/12/2019 fins a 08/12/2019

Frozen 2 ok

Què millor que rebre a l’últim i fred mes de l’any que viatjant fins al gelat regne d’Arendelle? L’oportunitat està servida per a tots els espectadors i espectadores que decideixin acudir al cinema Tívoli de Burjassot, del 6 al 8 de desembre, per a gaudir de Frozen 2. L’esperada seqüela de Disney arriba a la sala fosca del Tívoli, a més, donant l’oportunitat de veure-la tant en castellà, en quatre sessions, com en valencià, en dues sessions.

Així, les projeccions de Frozen 2 (recomanada per a nens a partir de 6 anys) tindran lloc el divendres 6 de desembre, a les 16:30h, en castellà i a les 19:30h en valencià. Les dues sessions del dissabte 7 de desembre, a les 16:30h i a les 19:30h seran ambdues en castellà, mentre que el diumenge 8 de desembre, la sessió de les 16:30h serà en castellà i la sessió de les 19:30h serà en valencià.

Els directors de “Frozen”, Jennifer Lee i Chris Buck, han estat els encarregats de crear la seqüela d’aquest reeixit film d’animació, juntament amb el productor Peter Del Vecho, guanyador d’un Oscar per la primera part i retornen al públic al regne de Arendelle i a aquest màgic món que va conquistar a crítica i públic en el primer lliurament, de la mà dels personatges d’Elsa, Anna, Olaf, Kristoff i Sven. En aquesta segona part de la seua història, els personatges hauran d’enfrontar-se a una nova amenaça per al regne, que es troba en perill, i per a això hauran de realitzar un viatge fins al Bosc Màgic, on ningú ha pogut entrar des de fa anys. Ambientada tres anys després del primer lliurament, en aquesta ocasió els poders d’Elsa no seran cap cosa a témer, sinó l’única esperança de salvar a tot el regne i als seus habitants.