El cinema Tívoli acomiada la Pasqua amb quatre pel·lícules d’estrena

3 abril 2024|Burjassot

Des de 05/04/2024 fins a 08/04/2024

El cinema Tívoli de Burjassot encara la recta final de la Pasqua 2024 amb una cartellera que s’estendrà en un llarg cap de setmana, des del divendres 5 i fins al dilluns 8 d’abril, dia de Sant Vicent i que inclou quatre pel·lícules d’estrena: La família Benetón, Los pequeños amores, Freelance i Mi camino interior. Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli i també en la taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

La família Benetón tindrà les projeccions, el divendres 5, el dissabte 6, el diumenge 7 i el dilluns 8 d’abril, a les 17 h. Es tracta d’una comèdia espanyola dirigida per Joaquín Mazón i protagonitzada per Leo Harlem, qui dona vida a Toni, un home rondinaire, solter i sense fills, que fuig dels xiquets coste el que coste. La seua vida dona un gir inesperat quan la seua germana mor i de la nit al dia es convertix en tutor temporal dels seus cinc fills adoptats: cadascun d’un país i procedència diferent. Toni haurà d’enfrontar-se a les diferències culturals i als reptes de paternitat en el món modern i descobrirà que la verdadera família és la que un tria.

Una altra estrena que arriba al Tívoli amb la finalitat de setmana és Los pequeños amores, que es projectarà el divendres 5 i el dissabte 6 d’abril, a les 19.30 h. María Vázquez i Adriana Ozores protagonitzen este drama que presenta a Teresa, una dona que ha de canviar els seus plans de vacances per a ajudar a la seua mare, que ha patit un xicotet accident. Mare i filla passaran juntes un estiu d’allò més sufocant, en el qual no aconseguiran posar-se d’acord ni en les coses més trivials. No obstant això, l’obligada convivència remourà més de l’esperat i en les nits estivals Teresa viurà moments reveladors al costat de la seua mare. Sota la direcció de Celia Rico Clavellino, la pel·lícula ha sigut mereixedora del Premi Especial del Jurat i de millor actriu de repartiment per a Adriana Ozores.

L’acció arribarà de la mà de Freelance, que es projectarà el divendres 5, el dissabte 6 i el diumenge 7, a les 22.30 h. Pierre Morel dirigix este film que presenta a Mason Pettits, un exagent de les forces especials, atrapat en un avorrit treball d’oficina. A contracor, accepta un encàrrec per a proporcionar seguretat privada a Claire Wellington, una periodista fracassada, mentres entrevista a Juan Venegas, un despietat -però impecablement vestit- dictador. Just quan està a punt d’aconseguir la primícia de la seua vida, esclata un colp militar. Per a eixir amb vida, el peculiar trio haurà d’apanyar-se per a sobreviure als assassins, a la selva i a ells mateixos.

Completa la cartellera de Pasqua del cinema Tívoli Mi camino interior, amb projeccions el diumenge 7 i el dilluns 8, a les 19.30 h. La pel·lícula, basada en fets reals presenta a Pierre (Jean Dujardin), un cèlebre escriptor amb una inclinació per les experiències extremes i els viatges en solitari. Sempre ha fet tot a la seua manera, quan li convenia i amb qui volia, però cada vegada que les restriccions amenaçaven la seua llibertat, feia el que millor sap fer: fugir. Una vesprada de borratxera, grimpa per la façana d’un edifici i cau diversos pisos. L’accident el deixa en coma profund. Quan ix d’ell, Pierre a penes pot mantindre’s en peus. I en contra dels consells de tots, decidix caminar només per França, des de la Provença fins al Mont Saint Michel, al llarg de senderes oblidades a través d’algunes de les regions més aspres, inhòspites i belles de França.