El cinema Tívoli acomiada maig amb ‘Top Gun: Maverick’, una esperada seqüela

23 maig 2022|Burjassot

Des de 27/05/2022 fins a 29/05/2022

Top Gun

Maig ha passat com una exhalació i igual de ràpid han anat desfilant les millors estrenes del moment per la pantalla del cinema Tívoli de Burjassot. I per a no perdre corda, el mes de maig s’acomiadarà en gran de la cartellera local amb l’aterratge, mai millor dit, del divendres 27 al diumenge 29, de l’esperada Top Gun: Maverick, seqüela de la pel·lícula de 1986 que ara torna a les sales, de nou amb l’imparable Tom Cruise al capdavant. Els fans d’aquest clàssic dels 80 que ara torna amb una nova història d’alta volada, tenen fins a sis oportunitats per a gaudir de Top Gun: Maverick, la qual es projectarà en el Tívoli el divendres 27 i el dissabte 28 a les 19.30 h i a les 22.30 h i també el diumenge 29 de maig, a les 16.30 h i a les 19.30 h.

La pel·lícula, que just ara està de promoció en el 75 Festival de Cannes amb la presència del mateix Cruise, està dirigida per Joseph Kosinski i en escena, Cruise torna a estar acompanyat de Val Kilmer, encarnant al seu enemic Iceman, a més de Milles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm o Ed Harris. De tornada a l’elit de l’aviació, l’intrèpid pilot Pete ‘Maverick’ Mitchell (Tom Cruise) es dedica en l’actualitat a impartir Instrucció de Tàctiques de Caça de la Marina. Després de més de trenta anys de servei, a Maverick la seua reputació li precedeix. Maverick va ser un dels millors aviadors de l’Armada, condecorat amb medalles de combat i esments, i responsable de gestes llegendàries. Clar que ell no s’esperava tornar a l’acadèmia de pilots de combat Top Gun, on ara li requereixen com a instructor de vol per a formar a una nova generació d’homes i dones, joves pilots de combat tots ells. Allí coneixerà a Bradley ‘Rooster’ Bradshaw (Milles Teller), el fill de Goose, el seu antic company mort, mentre intentarà adaptar-se a les noves tecnologies i la guerra dels drons.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. La cartellera del Tívoli seguirà avant al juny amb l’arribada de títols com El sastre de la mafia, El secret de la Vicky o Jurassic World: Dominion.