El cinema Tívoli diu hola a juny i reprén la seua cartellera amb ‘Garfield’ i ‘Arthur’

27 maig 2024|Burjassot

Des de 31/05/2024 fins a 02/06/2024

Després de tres setmanes en les quals el Tívoli ha estat submergit a la França del segle XIX, gràcies al musical de Los Miserables, muntat per l’Agrupació Musical Los Silos, el cinema local reprén la seua programació el cap de setmana en què donarem la benvinguda al mes de juny. Així, la cartellera proposada del 31 de maig al 2 de juny inclou dos recents estrenes: Garfield: la película i Arthur, una amistad sin límites.

El mundialment famós gat taronja Garfield aterra en la pantalla gran en una pel·lícula familiar d’animació que, al cinema Tívoli, es projectarà el divendres 31 de maig, a les 19.30 h i el dissabte 1 i el diumenge 2 de juny, a les 17.00 h. Garfield, el gat casolà que odia els dilluns i que adora la lasanya, està a punt de viure l’aventura de la seua vida en el salvatge món exterior. Recomanada per a tots els públics, la pel·lícula està inspirada en la mítica tira còmica creada per Jim Davis i protagonitzada per Garfield, un gat taronja amb sobrepés, sempre malhumorat i d’esperit lliure. En la trama, l’afable vida que Garfield porta al costat del seu “amo” Jon i el gos Odie, es posarà potes enlaire quan aparega el seu pare, el gat de carrer Vic. Després d’esta inesperada trobada amb el seu perdut pare, Garfield i Odie es veuran forçats a abandonar les seues perfectes i consentides vides en unir-se a Vic en un hilarant i arriscat atracament.

Amb projeccions el divendres 31 de maig, a les 22.30 h; el dissabte 1 de juny a les 19.30 h i a les 22.30 h i el diumenge 2, a les 19.30 h, arriba també al cinema Tívoli Arthur, una amistad sin límites, una pel·lícula d’aventures i amistat, dirigida per Simon Cellan Jones, protagonitzada per Mark Wahlberg i basada en una història real. La pel·lícula, per a tots els públics, presenta a Mikael Lindnord, capità de l’equip suec d’atletisme d’aventura, qui va tindre un estrany partit durant una carrera de 400 milles en la jungla equatoriana, quan en el seu camí es va creuar un gos de carrer. Després del moment en què Lindnord li va alimentar, el gos li va seguir per la resta del recorregut, fent fins i tot els trams més complicats del planeta. Després de finalitzar la carrera, Lindnord va decidir adoptar la gos, cridar-ho Arthur i portar-ho amb ell a Suècia.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli i també en la taquilla, des de mitja hora abans de cada projecció.