El cinema Tívoli estrena octubre amb “La patrulla canina “ i “Cry macho”, la nova pel·lícula de Clint Eastwood

27 setembre 2021|Burjassot

Des de 01/10/2021 fins a 03/10/2021

La patrulla canina

L’arribada de les grans estrenes a les sales de cinema es va normalitzant, a poc a poc, a mesura que la situació de la pandèmia millora i, el mes d’octubre es perfila ja com un dels millors, a nivell d’estrenes, del que portem de 2021. Grans estrenes que aniran aterrant també, setmana a setmana, en la pantalla local, acabada d’estrenar per cert, del cinema Tívoli de Burjassot. Així, el primer cap de setmana d’octubre arriba amb dos esperadísimes pel·lícules: “La patrulla canina” per als més menuts i “*Cry macho”, per a públic adult.

Per fi i per a deliri de tot el seu exèrcit de petits seguidors, “La Patrulla Canina” passa de la xicoteta a la pantalla gran amb un film que, al cinema de Burjassot, es projectarà el dissabte 2 d’octubre, a les 19:30h i el diumenge 3 d’octubre, a les 16:30h. Els més menuts de la casa, acompanyats dels seus familiars tenen per davant una bona sessió de diversió amb l’aventura cinematogràfica dels agents canins més famosos de la història. I és que la “Paw Patrol” està en ratxa. Quan Humdinger, el seu major rival, es converteix en alcalde de Ciutat Aventura i comença a causar estralls, Ryder i els heroics cadells es posen en marxa per a enfrontar-se a aquest nou desafiament. Mentre un dels cadells ha d’enfrontar-se al seu passat en Ciutat Aventura, l’equip troba ajuda en una nova aliada, la intel·ligent gosseta salsitxa Liberty. Junts i armats amb nous i emocionants artefactes i equips, la Patrulla Canina lluitarà per salvar als ciutadans de Ciutat Aventura.

I de les aventures canines i policíaques més trepidants als vells cowboys que mai moren. Arriba al Tívoli “Cry macho”, l’últim film dirigit i protagonitzat per l’incombustible Clint Eastwod que es projectarà al cinema Tívoli el divendres 1 i el dissabte 2 d’octubre, a les 22:30h i el diumenge 3 d’octubre a les 19:30h. En el western, Eastwood dona vida a Mike Milo, que en els seus bons temps va ser una estrela del rodeo, a més de dedicar-se a la cria de cavalls. En 1979, acceptarà el treball d’un antic cap per a portar a casa al seu fill menut que està a Mèxic. Aqueixa estranya parella es veurà obligada a viatjar per carreteres secundàries per a tornar a Texas, enfrontant-se en el seu camí a un periple replet de dificultats imprevistes. Durant el viatge, el genet, de tornada de tot, tindrà trobades inesperades i trobarà, fins i tot, la seua pròpia redempció.

La programació del mes d’octubre al cinema Tívoli encadenarà, així mateix, una bona llista d’esperades estrenes entre els quals destaca el retorn de l’Agent 007 amb “Sin tiempo para morir”; les segones parts de “Bebé Jefazo” i de “La familia Addams”; “Mediterraneo”, pel·lícula basada en el drama de la immigració i en l’ajuda humanitària protagonitzada per Dani Rovira i Eduard Fernández; la infantil “Ron da error” i, per a acabar el mes i donar la benvinguda al novembre, arribarà “Madres paralelas”, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar.

Les entrades per a gaudir d ells millors estrenes al cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, en venda anticipada, en www.cinetivoli.es. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.