El cinema Tívoli s’acomiada de febrer amb ‘Perfect Days’, ‘Políticamente incorrectos’ i ‘Guardianes del Museo’

19 febrer 2024|Burjassot

Des de 23/02/2024 fins a 25/02/2024

Febrer encara la seua recta final i, per a l’últim cap de setmana del segon mes de l’any, el cinema Tívoli proposa una completa cartellera amb tres nous títols: la candidata a l’Óscar Perfect Days, la comèdia espanyola Políticamente incorrectos i la proposta animada, Guardianes del Museo. Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros (a excepció dels dissabtes, que l’entrada té un preu de 2,5 euros per a les persones majors de 65 anys) i es poden adquirir, telemàticament, en la pàgina web del Tívoli o, presencialment, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

Perfect Days (Dies perfectes) és la nova pel·lícula del cineasta alemany Wim Wenders qui torna a Tòquio per a firmar una ficció protagonitzada per Hirayama (Kôji Yakusho), un netejador de lavabos que sembla viure en perfecta harmonia entre la seua vida laboral i les seues aficions. La pel·lícula està nominada a l’Óscar com a Millor Pel·lícula Estrangera i, al cinema Tívoli, es projectarà el divendres 23, a les 19.45 h i el dissabte 24 de febrer, a les 19.30 h.

Arantxa Echevarría dirigix la comèdia Políticamente incorrectos, que s’estrenarà en tots els cinemes espanyols el 23F, per a mostrar una campanya electoral des d’una altra perspectiva. Adriana Torrebejano, Juanlu González i Gonzalo de Castro protagonitzen esta comèdia molt políticament incorrecta que tindrà les seues projeccions el divendres 23 i el dissabte 24, a les 22.30 h i el diumenge 25 de febrer, a les 19.30 h. Enmig d’un panorama en el qual Espanya bull de crispació i on les xarxes socials s’incendien, diàriament, els partits Nova Esquerra i Espanya Liberal concorren a les pròximes eleccions generals. Laura, una progre i Pablo, un fatxa amb jupetí estan disposats a rebolcar-se en el fang polític per a aconseguir la victòria dels seus respectius líders. Però com ocorre sempre en política, quan els rivals es llancen a l’arena, res ix com s’espera. Vells rancors, programes sense complir i amors prohibits viatjaran en una maquinària electoral a tota marxa i sense frens.

Finalment, la cartellera del cinema Tívoli per a l’últim cap de setmana de febrer es completa amb Guardianes del museo, que es projectarà el dissabte 24 a les 17 h i el diumenge 25 de febrer, a les 16.30 h. Es tracta d’una comèdia d’animació infantil que té com a protagonistes a Vincent, un jove gat que s’unix a un xicotet ratolinet anomenat Maurice, en un intent d’escapar d’una inundació en un vell piano. Un grup de mariners arreplega l’instrument i l’envia al museu. Serà allí on Vincent coneixerà a un esquadró de gats d’elit que ha estat protegint obres mestres de la pintura, mantenint-les a resguard de rosegadors i altres feristeles durant anys. Vincent es veurà llavors en un dilema perquè ell somia amb trobar una verdadera família de gats però, al mateix temps, no vol perdre al seu amic ratolí per res del món i, totes dues coses, en principi, no semblen compatibles.