El cinema Tívoli es submergeix en les profunditats marines amb ‘La Sirenita’

30 maig 2023|Burjassot

Des de 02/06/2023 fins a 04/06/2023

El primer cap de setmana de juny, del divendres 2 al diumenge 4, l’aventura cinematogràfica que proposa el cinema Tívoli submergirà als espectadors i espectadores que acudisquen en les profunditats de l’univers submarí de la mà d’una de les seues inconfusibles protagonistes: La Sirenita. Trenta-cinc anys després del clàssic animat, Disney estrena aquest remake d’acció real que, poc després de la seua estrena, ha passat a ser una de les pel·lícules més taquilleres de 2023. La Sirenita es projectarà al cinema Tívoli en set sessions: el divendres 2, a les 19.30 h i a les 22.30 h; el dissabte 3, a les 16.30 h, a les 19.30 i a les 22.30 h i el diumenge 4, a les 16.30 h i a les 19.30 h.

Ambientada en la dècada de 1830 en les aigües d’una illa fictícia del Carib i al voltant d’ella, La Sireneta compte la història d’Ariel (Trobe Bailey), una valenta sirena de 18 anys amb una bella veu i una enorme set d’aventura. És la filla menor del Rei Tritó (Javier Bardem), que governa els oceans des del seu regne submarí i és la més rebel de les seues filles dels Set Mars. Frustrada pels límits que li imposen, a Ariel li fascina el món que hi ha en la superfície. El problemes és que és un món habitat per éssers humans i Tritó ha prohibit a tots els seus súbdits que es relacionen amb ells.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli o bé en la pròpia taquilla del Tívoli des de mitja hora abans de cada projecció. Les següents estrenes que arribaran al cinema local, el cap de setmana del 9 a l’11 de juny, són la comèdia Todo sobre mi padre i la pel·lícula familiar d’animació Mavka, guardiana del bosque. Aqueix cap de setmana, el cinema Tívoli tancarà la temporada per a traslladar la cartellera, a principis de juliol, a l’Auditori de la Casa de Cultura per a començar amb la Terrassa d’Estiu.