El Club Burjarunners presenta oficialment la 10K Solidària 2017

18 setembre 2017|Burjassot

Des de 20/09/2017 fins a 20/09/2017

10K Divina Pastora Burjassot

La Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura de Burjassot albergarà, dimecres que ve 20 de setembre a les 20 h, la presentació oficial de la 10K Solidària Divina Pastora de Burjassot a benefici d’AVAPACE, la qual se celebrarà dissabte que ve 23 de setembre, a partir de les 18:30 h, pels carrers del municipi.

La presentació d’aquesta carrera solidària, que es porta celebrant des de 2013, comptarà amb la presència i intervencions de Rafa García, alcalde de Burjassot; Pepe Marquina, president d’AVAPACE; Pilar Nieto, subdirectora general Corporativa de Divina Pastora Seguros; Benito Velasco, president d’AVAPACE CORRE i de Juan Manuel Requena Almajano, president de Burjarruners.

L’objectiu d’aquesta presentació és adonar de totes les novetats que s’inclouen en l’edició de 2017, horari vespertí, celebració en dissabte, canvi de recorregut, meta en el Pati de les Sitges, etc. Així mateix, es presentarà la samarreta que inclou la borsa del corredor i es comptarà amb els parlaments, tant dels representants d’AVAPACE, entitat a la qual anirà íntegrament destinada la recaptació, com de Divina Pastora, entitat patrocinadora de la carrera, i de nombrosos esdeveniments relacionats amb l’atletisme popular. A més, també assistiran l’atleta Luis Félix Martínez i el periodista Carlos Domingo qui exercirà de speaker el dia de la carrera.

Les inscripcions per a la 10K Solidària de Burjassot tenen un preu de 10 euros i podran realitzar-se, fins al 21 de setembre, en la web www.carreraspopulares.com.