El Club Burjarunners presenta la seua VI 10K Solidària Divina Pastora

14 setembre 2018|Burjassot

Des de 17/09/2018 fins a 17/09/2018

presentación carrera 10K

Dilluns que ve 17 de setembre, a les 19:30h, la Casa de Cultura de Burjassot (Sala d’Audiovisuals, 1a planta) albergarà la presentació de la 10K Solìdaria Divina Pastora, a benefici d’AVAPACE, organitzada pel club local de corredors Burjarunnes, en la que és la seua sisena edició.

La presentació d’aquesta cita esportiva i solidària que, com a novetat enguany, inclou també una marxa paral·lela i solidària de 4km, comptarà amb la presència de Rafa García, alcalde de Burjassot; Pilar Nieto, subdirectora general Corporativa de Divina Pastora Segurs; Juan Manuel Requena, president del G.RD Burjarunners; Recaredo Agulló, exatleta, escriptor, periodista i speaker de la prova i Luis Félix Martínez, atleta i guanyador de la primera i última edició de la 10K de Burjassot, a més de subcampió d’Europa de mitja marató M45.

La prova, que és 100% solidària i destina la recaptació obtinguda íntegrament a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), tindrà lloc el dissabte 22 de setembre, a les 18:30h. L’organització de la carrera compta amb vestuari, aparcament proper, dutxes, avituallament a meitat i al final del recorregut; dorsals personalitzats amb xip d’un sol ús i una gran borsa del corredor que inclou samarreta tècnica, caldo, borsa de snacks, descomptes i revistes. A més, l’eixida i l’entrada en meta seran gravades en vídeo que, posteriorment, estarà disponible per a la seua descàrrega.

La 10K solidària Divina Pastora de Burjassot va nàixer en 2013, amb l’objectiu de promoure el sacrifici, la solidaritat i la inclusió i visualitzar i normalitzar la paràlisi cerebral. Està organitzada pel G.R.D Burjarunners, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Esports, que dirigeix Manuel Pérez Menero.

Les inscripcions segueixen obertes en Ticketrun.