El Club de Bàsquet Andros Burjassot obri les seues portes al setembre

9 setembre 2019|Burjassot

Puertas Abiertas Andros septiembre 2019

Per a alguns xiquets i xiquetes de Burjassot hui, 9 de setembre, no és només dia de tornada al col·le sinó també de tornada als entrenaments. Ho fan de la mà del Club de Bàsquet Andros de Burjassot que torna a la càrrega amb l’inici de temporada de tots els seus equips. Per a complir amb el seu objectiu que la família morada, així és com es fa dir el club burjassoter, siga cada vegada més àmplia i nombrosa, el Club Andros obrirà els entrenaments d’aquest mes de setembre a la participació de tots els xiquets i xiquetes, nascuts des de l’any 2015.

Així, el grup de Minibasket mixt entrena els dilluns, dimarts i dijous a les 17h. L’Infantil masculí entrena els dilluns, dimecres i divendres, a les 18:30h, mentre que l’equip Infantil femení entrena els dimarts i dijous a les 17:30h. Per part seua, l’equip Cadet masculí entrena els dilluns, dimarts i dijous, a les 20h. Tots aquests entrenaments tenen lloc en el Poliesportiu Municipal.

Finalment, el Júnior Masculí entrena els dilluns i divendres en el Poliesportiu, a les 20h i els dimecres, en el Pavelló Cobert, també a les 20h. Tota la informació sobre el Club pot escrivint un correu electrònic a burjassotcb@gmail.com o en els telèfons 635 953 216 / 654 869 566, així com en la xarxes socials del club de bàsquet.