El Club de Bàsquet ANDROS Burjassot prepara el seu V Campus d’Estiu

21 maig 2019|Burjassot

Campus CB Andros Burjassot

Per cinqué any consecutiu, el Club de Bàsquet ANDROS Burjassot organitza el seu Campus d’Estiu, el qual tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol, en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. El Campus, que inclourà nombroses activitats relacionades amb el bàsquet però també lúdiques, al llarg de tot un mes, està pensat per a xics i xiques de 6 a 15 anys.

Amb horari de dilluns a divendres de 9h a 13:30h, els participants podran apuntar-se per a tot el mes de Campus o també per setmanes, des de 55 euros, amb descomptes per ràpid pagament i per al segon membre de la unitat familiar que s’apunte. Entrenaments tècnics i lúdics, banys en la piscina tots els dies, concursos i diplomes en acabar, és part de la programació que ofereix aquest Campus burjassoter per als amants del bàsquet i per a aquells que no volen deixar d’encistellar, encara que siga estiu.

Per a contactar amb el CB ANDROS Burjassot i sol·licitar més informació, resoldre dubtes o procedeix a realitzar inscripcions, les persones interessades poden telefonar al 654 86 95 66, visitar la seua pàgina web, www.androsburjassotcb.com, escriure un correu electrònic a burjassotcb@gmail.com o seguir al club en les seues xarxes socials, en @burjassotcb.