El Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults reprén les seues sessions

19 setembre 2022|Burjassot

Des de 23/09/2022 fins a 23/09/2022

Les components del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot reprendran les seues tertúlies literàries, divendres que ve 23 de setembre, a la Casa de Cultura. Aqueix dia, a les 19.00 hores, començaran les sessions del Club de Lectura.

En aquesta primera sessió, el Club estarà dedicat a la novel·la Las fuentes del silencio, de Ruta Sepetys. La novel·la situa al lector en plena època del col·laboracionisme amb els Estats Units, quan Espanya rep una multitud de turistes i empresaris estrangers que arriben al país després de la recent obertura econòmica.

Entre ells es troba el jove Daniel Matheson, fill d’un magnat del petroli de Texas que arriba a Madrid al costat dels seus pares. El destí de Daniel, que aspira a convertir-se en fotoperiodista, es creua amb el d’Ana, una donzella de l’hotel Castellana Hilton que prové d’una família devastada per la Guerra Civil. Les fotografies de Daniel revelen el rostre fosc de la postguerra, desperten en ell preguntes incòmodes i el condicionen a l’hora de prendre decisions difícils per a protegir les persones que estima.

L’autora, Ruta Sepetys, torna a posar el focus en un dels racons més foscos de la Història amb aquesta novel·la èpica sobre la por, la identitat, els amors que no s’obliden i la veu oculta del silenci.