El “Col·lectiu de Pintors Valencians” torna a exposar les seues obres a la Casa de Cultura

27 gener 2022|Burjassot

Des de 31/01/2022 fins a 11/02/2022

Exposición Col.lectiu Pintors Valencians

Les creacions del “Col·lectiu de Pintors Valencians” continuaran sent les protagonistes a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot, amb una nova mostra de pintura, que es podrà visitar del 31 de gener a l’11 de febrer i protagonitzada per les obres de Paqui Armero, Liliana Palaia, Cel·lestí París i Paco Sanchis.

El Col·lectiu de Pintors Valencians naix de l’amistat de nou creadors, els cinc que van exposar a principis de gener i els quatre que ho faran fins a l’11 de febrer, que es van conéixer en la Facultat de Belles Arts, en les seues classes sènior. Moguts per les seues ganes d’aprendre, de crear noves obres i de mostrar la seua evolució artística al llarg d’aquests anys, s’han llançat a exposar les seues obres en diferents llocs i, entre ells, Burjassot, on estava prevista la seua mostra en 2020 però, a causa de la pandèmia, no es va poder realitzar.

Ara, els amants de la pintura, tenen l’oportunitat de veure aquesta segona exposició amb el tema “Contrastos” en la qual podran admirar obres realitzades en acrílics i oli.