El Col·legi Juan XXIII inaugura l’exposició del V Certamen Pictòric

21 maig 2015|Burjassot

El Col·legi Juan XXIII de Burjassot va inaugurar, dimarts passat 5 de maig, l’exposició del seu V Certamen Pictòric. En aquesta cinquena edició, es van presentar un total de 231 obres, distribuïdes en quatre categories, segons l’edat dels participants.

Els alumnes guardonats amb el primer premi van ser: María Maicas, en el grup de 6 a 9 anys, per la seua obra “Poble antic”; Alba Pons, de 10 a 12 anys, per “White horse”; Marta Escudero, de 13 a 16 anys, per “Explosión de sentimientos” i Sergio Huertas, de 17 a 20 anys, per “S/T”.
Així mateix, el jurat va atorgar dos accèssits. Un a Diana Andreea per “En el bosque” i un altre a Javier Martínez per “Barcos”.

L’acte va comptar amb la presència d’Adela Pérez, regidora d’Educació, Susana Marco, regidora de Benestar Social, i Olga Camps, regidora delegada de l’IMCJB, les quals, al costat de Doña Vicenta Bueso, titular dek centre, professors, representants de l’AMPA del centre i patrocinadors del certamen, van lliurar les distincions als joves artistes. L’exposició amb les obres guanyadores també va dedicar un espai a l’obra d’Aurora Arroyo, exalumna del col·legi, que va cursar estudis de Belles Arts especialitzant-se en restauració. El Patronat li va obsequiar amb un detall commemoratiu i amb un ram de flors. Tot l’acte va estar amenitzat musicalment per Pau Moltó i Ignacio Calle.

Aquest certamen anual, està obert a la participació de tots els centres educatius de Burjassot que ho desitgen i a aquells alumnes que residisquen en ell, encara que no vagen a cap col·legi del municipi.