El col·lectiu artístic “Las Lolas” presenta l’exposició [Insertar Feminismo Aquí]

11 abril 2017|Burjassot

Des de 18/04/2017 fins a 28/04/2017

Exposición Insertar Feminismo aquí

Dimarts que ve 18 d’abril a les 19 hores, la Sala A de la Casa de Cultura de Burjassot inaugurarà una nova exposició que arriba al municipi de la mà del col·lectiu artístic “Las Lolas”. Es tracta d’una exposició col·lectiva, que arriba amb el nom [Insertar Feminismo Aquí], sobre feminisme i patriarcat. La mostra es podrà visitar en l’horari habitual de la Casa de Cultura fins al dia 28 d’abril.

[Insertar feminismo aquí] sorgeix, tal com han assenyalat les seues creadores i creadors, “de la necessitat personal i individual de visibilitzar el feminisme com a moviment polític i social, i les respostes que ofereix als problemes sorgits de viure en una societat ancestralment patriarcal i masclista.” A més, la mostra “intenta ser un projecte didàctic, tant per a les artistes com per al públic, i intentar restar connotació negativa al terme feminista”.

Aquest projecte, del que podran gaudir les veïnes i els veïns de Burjassot i els seus visitants fins al 28 d’abril, no és només una exposició col·lectiva, sinó “tota una dinàmica de treball cooperativa, amb reunions i posades en comú en les quals hem tractat diversos temes relacionats directament amb el feminisme i analitzat com ens afecten a cadascuna de nosaltres, posant sobre la taula situacions personals a través de les quals hem vist que les situacions de violència masclista o violència de gènere estan molt més a prop nostre del que pensem i que les patim amb normalitat dia a dia”.

En aquesta mostra col·lectiva exposen els seus treballs Alba Olmeda, Andrea Crespo, Carmen Castillo, Celia Balaguer, Coda, Flor Martínez, Julia Lool, Lara Ordóñez, La nena wapa wapa, Lia Soldado, Linda Lipace, Lachicaimpredible, Macel·la Giner, Mau Monleón, Melissa Madero, Paula Silvestre, Sandra Martínez, Vicente Perpiñá i YTEYARSE.