El Col·legi Joan XXIII fa lliurament dels premis del seu VIII Certamen Pictòric

10 maig 2018|Burjassot

Completament “folrades” d’art apareixien ahir de vesprada les parets del Saló d’Actes del col·legi Joan XXII de Burjassot. De grans i colorits murals, penjaven totes les obres que enguany s’han presentat a la VIII edició del Certamen Pictòric. Un esdeveniment que el centre educatiu organitza anualment i la participació en el qual obri a la resta de col·legis i instituts de Burjassot, així com a altres escolars que, malgrat estudiant fora de Burjassot, resideixen en el municipi.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, de la regidora d’Educació, Olga Camps, del regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, de la regidora de Promoció del Valencià, Maria Viu, així com d’altres regidors i regidores que formen part de la Corporació Municipal. Tampoc va faltar la presència d’un nodrit grup de professors del claustre del Joan XXIII, representants de les entitats patrocinadores del certamen i, per descomptat, nombrosos participants en el concurs, acompanyats de familiars i amics.

Després de les intervencions de Vicenta Bueso, presidenta del Patronat Joan XXIII i de l’alcalde, qui va voler destacar “el gran treball que fa el Joan XXIII a l’hora d’incentivar el vessant més creatiu de l’alumnat i al temps, crear un vincle de cohesió educativa a Burjassot, en aquesta ocasió mitjançant l’art”, va arribar el moment del lliurament de premis.

En la categoria A (6-9 anys), el guanyador ha sigut Carlos Cid, amb la seua obra “Pájaros”. En la categoria B (10-12 anys), Toni Ramón ha resultat guanyador amb la seua obra “La niña”, mentre que en la categoria C (13-16 anys), va haver-hi un accésit per a Andrea Aullana pel seu oli “Locomotora”, resultant guanyadora Ada Lerma, per la seua obra “Retrato”. Finalment, en la categoria D (17-20 anys), va obtindre un accésit l’obra “Bailarinas de ballet”, una aquarel·la de Lidia Aullana, mentre que la guanyadora va ser Amparo Barrull, amb la seua obra “Fuerza”.