El comerç de Burjassot lliura el seu XIX Premi d’Aparadorisme i el XV Premi a la Continuïtat i la Innovació

27 novembre 2015|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli ha sigut testimoni d’excepció del lliurament del XIX Premi d’Aparadorisme i del XV Premi a la Continuïtat i la Innovació de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot.

Un lliurament en la qual el jurat va atorgar el primer dels guardons d’Aparadorisme a Privilege Peluqueros, lliurat per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, seguits de Flores Antonia, que va rebre el guardó de mans del regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, i de Casa Frycha, comerç al qual li va lliurar la seua distinció el gerent de l’empresa pública CEMEF, José María Jiménez Olmedo.

Per la seua banda, el XV Premi a la Continuïtat i la Innovació va ser lliurat pel president de l’Associació de Comerç i Servicis, Dani Gantes, a La Mercería, un negoci familiar del municipi que ha sabut adaptar-se als temps i a les peticions i necessitats dels veïns de Burjassot. Aquest va ser el moment més emotiu de la nit, ja que la seua família li va preparar un bonic vídeo d’homenatge que va posar en peus tota la sala.

En el lliurament de premis també van estar presents els regidors de Governació, Emili Altur, de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, d’Hisenda i Urbanisme, José Ruiz, i de Serveis Municipals, Manuel Lozano, a més de les regidores de Sanitat, Olga Camps, Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, Lluna Àrias, i la vicepresidenta de l’IMCJB i regidora de Promoció del Valencià, María Viu. També van estar presentes representants de la resta de formacions polítiques que componen el ple municipal.