El comerç de Burjassot vist els seus aparadors de concurs

12 novembre 2015|Burjassot

Cuidats, espectaculars, curiosos, sorprenents…tots aquests adjectius es queden curts per a definir els aparadors que els comerços de Burjassot han preparat per al XIX Concurs d’Aparadorisme del municipi, de la mà de l’Associació de Comerç i Servicis.

El jurat, que passarà la setmana vinent pels comerços participants, ho tindrà difícil en la seua deliberació, ja que els comerciants han preparat aparadors molt bonics, com el primer premi de l’any passat a Mª José, del Saló de Bellesa Evana i que enguany és la imatge del concurs.

Des de l’Associació animen els ciutadans de Burjassot al fet que passegen pel municipi descobrint els aparadors, fins al 23 de novembre, i, com no, els productes que ofereixen els comerços del municipi.

Els comerços participants en l’edició d’enguany són: Evana salón de Belleza, Juan Ramón Zapaterías, Droguería Paquito, Amavi Moda Infantil, Itelsa Papelería Suministro Oficinas, Flores Antonia, Modas Weris, Estudio Fotográfico Anubis, Mercería Didal, Joyería Elvira, Privilege Peluqueros, Óptica Alcocer, Casa Frycha y Dolç i Monaes.