El comerç de Burjassot viu Halloween amb ofertes especials en una nova edició del “Carrer d’Ofertes”

26 octubre 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, dirigida per Manuel Lozano, i de la mà de CEMEF, en col·laboració amb l’Associació de Comerç i Servicis del municipi, ha preparat per al pròxim 31 d’octubre una nova acció de dinamització del comerç local en la qual, una vegada més, els comerços van a eixir al carrer per oferir els seus millors productes, amb ofertes especials, per als veïns de Burjassot.

La nova edició de la campanya “Carrer d’Ofertes”, especial Halloween, serà, tal com s’ha assenyalat, el 31 d’octubre a partir de l’horari d’obertura dels comerços, sobre les 10 hores, i fins al tancament dels mateixos. Els comerços que s’animen a participar hauran de confirmar la seua participació enviant un correu electrònic a empreses4@cemef.com o bé cridant al 96 316 02 50.

Els comerços que participen en la campanya hauran d’estar decorats amb els elements propis de la festa de Halloween, colors negres i taronges, utilitzar elements típics com les carabasses o els esquelets, entre uns altres, senyalitzar l’establiment amb globus negres i taronges i lliurar caramels als xiquets que s’acosten a demanar el tradicional, “truco o trato”.

La ciutadania tindrà a la seua disposició, al llarg de tota la jornada, nombrosos comerços de Burjassot per a efectuar les seues compres amb descomptes i regals i, també, per poder dinar, sopar o prendre un aperitiu, en els diferents locals de restauració. A més, l’Associació de Comerç i Servicis ha convocat a tots els qui vulguen passar una estona divertida a una gran Masterclass de Cubbá, que començarà a les 18.30 h, en el núm. 47 de la Carretera de Llíria. Solament hi ha un requisit imprescindible per gaudir d’aquesta classe de dansa: acudir amb una disfressa “de por”. El cubbá és un tipus d’entrenament, molt de moda en l’actualitat, a força de dansa, que barreja diversos estils, com el funky, llatí, house, etc.

La participació en aquesta campanya és gratuïta per als comerciants de Burjassot i des de CEMEF SLU se’ls farà lliurament dels cartells exteriors per a identificar al comerç com a participant en l’activitat.

Els comerços podran fer arribar les ofertes que oferiran en aquest dia a CEMEF, que les publicarà en la web www.carrerdofertes.es i en la pàgina de Facebook BurjaMiedo, on també donarà tota la informació sobre la campanya.