El comerç de Burjassot celebra Halloween amb el rock familiar de ‘Ramonets’, disfresses i un sopar de por en el Mercat Municipal l’Almara

20 octubre 2023|Burjassot

Des de 31/10/2023 fins a 31/10/2023

S’acosta la nit més terrorífica de l’any, la del 31 d’octubre, la vespra de la festivitat de Tots els Sants i anomenada Halloween al mig món i el comerç local, tant els comerciants del Mercat Municipal l’Almara (CODEMER) com els associats entorn de l’Associació de Comerç i Serveis, està preparant una programació que inclou música, gastronomia i diversió per a una celebració que cada vegada té més adeptes. La programació, Especial Halloween, que ha confeccionat el teixit comercial de Burjassot compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç i Mercats que dirigeix Rosa Coca i de CEMEF.

Prèviament a la festa de la nit dels morts, entre el 20 i el 31 d’octubre, l’Associació de Comerç i Serveis ha organitzat el Concurs d’Aparadorisme Halloween 2023 en el qual poden participar els comerços que ho desitgen, decorant els seus aparadors el més terroríficament que puguen. El dimarts 31 a hora foscant, sobre les 18 h, hi haurà una cercavila de disfresses que discorrerà des de la Plaça de la Concòrdia fins al Mercat Municipal l’Almara. Serà al costat del mercat, en l’aparcament de Les Palmeres on, a les 20 h, tindrà lloc el concert gratuït de ‘Ramonets’. El grup de rock familiar torna a Burjassot per a oferir un concert d’allò més esborronador i al qual, tant grans com menuts, poden assistir amb les disfresses més aterridores que troben per a l’ocasió.

La celebració d’Halloween per part del comerç local de Burjassot i de CODEMER culminarà en el Mercat Municipal l’Almara on els ciutadans i ciutadanes que vulguen eixir a sopar, podran degustar un sopar “de por” a base de productes del propi mercat cuinats a l’instant. Una edició especial de ‘Nits al Mercat’ on no faltarà una espantosa decoració i animacions per a morir-se de l’esglai.