El comerç de Burjassot regala dos entrades per al València CF- RCD Mallorca amb la campanya del Dia del Pare

12 març 2024|Burjassot

Campaña Día del padre 2024

El comerç associat de Burjassot celebrarà el Dia del Pare amb una campanya en la qual, amb el fet de comprar en el municipi, les ciutadanes i els ciutadans podran guanyar dos entrades per a gaudir d’un dels partits del València CF, concretament el que enfrontarà al club de Mestalla contra el RCD Mallorca, el pròxim 30 de març.

La campanya ‘Esto es fútbol, papà’ ja ha començat i participar és senzill. Simplement cal fer les compres o rebre un servei en el comerç associat de Burjassot, fins al 18 de març.

Per a entrar en el sorteig de les entrades, una vegada realitzades les compres, s’ha d’enviar la fotografia del pagament, és a dir, el tiquet de compra, amb el nom, cognoms, DNI i número de telèfon al mòbil habilitat per l’Associació de Comerç i Servicis, el 644 55 62 88 o bé depositar el tiquet de compra en la bústia que hi haurà en la seu de l’entitat, amb les mateixes dades personals. La seu està en la Carretera de Llíria, 31-1. El nom del guanyador o guanyadora s’anunciarà el 20 de març a través de les diferents xarxes socials de l’Associació.

Esta campanya parteix des de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot i Empresaris de Burjassot i compta amb la col·laboració d’Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca.