El comerç de Burjassot ret homenatge a les Reines Mares

27 abril 2022|Burjassot

Campaña Reinas Madres Comercio

Les entitats que aglutinen al comerç local, Empresaris de Burjassot i l’Associació de Comerç i Serveis Burjassot, han llançat la campanya Reines Mares per un Dia, una original manera de celebrar el Dia de la Mare 2022, que tindrà lloc diumenge que ve 1 de maig.

Comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Comerç que dirigeix Rosa Coca, a través de CEMEF; Caixa Popular i Confecomerç, la campanya Reines Mares per un Dia farà possible el sorteig de quatre xecs de 250 euros que, les afortunades (o afortunats) que els guanyen hauran de gastar en un únic dia, en les diferents botigues i negocis associats a qualsevol de totes dues entitats locals. Un premi sens dubte que arribarà com a anell al dit per a adquirir aqueix accessori per al qual s’ha estat estalviant, per a una sessió de bellesa, per a un bon carro de compra, per a roba de primavera, o per a fer-se amb els capritxos que cadascú desitge i que li facen sentir com…una Reina Mare per un dia.

Per a participar en la campanya, activa fins al pròxim 8 de maig, les clientela haurà de depositar els seus tiquets de compra o serveis realitzats en algun dels comerços associats en la bústia que s’ha instal·lat en la seu de totes dues associacions locals (Carretera de Llíria, 31, 1). El nom dels guanyadors i guanyadores seran anunciats, el pròxim 9 de maig, en les xarxes socials de Empresaris Burjassot i de l’Associació de Comerç i Serveis.