El Consell de Participació Ciutadana es reunirà dimarts que ve 29 de novembre

23 novembre 2016|Burjassot

Dimarts que ve, 29 de novembre, a les 18 h, la Casa de Cultura de Burjassot acollirà una nova sessió del Consell Municipal de Participació Ciutadana (CMPC). Convocada pel seu president, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, cinc seran en aquesta ocasió els punts de l’Ordre del Dia de la sessió que es debatran en el CMPC.

En primer lloc, es procedirà a la lectura i aprovació de l’acta anterior i, en el segon punt, es presentarà la Carta de Serveis 2017 perquè els assistents puguen realitzar les aportacions que consideren. La Carta de Serveis és el document que conté els compromisos que l’Ajuntament de Burjassot estableix amb les veïnes i els veïns i que té com a principal objectiu la millora en la prestació dels serveis municipals i en l’atenció a la ciutadania.

Una vegada tancat aquest punt, es procedirà a informar al Consell de Participació Ciutadana del Projecte DUSI: AUNA. Per a finalitzar, i abans del torn obert de paraules, es procedirà a l’elecció de representant per al Consell de Mitjans de Comunicació Locals.

EL CMPC de Burjassot és l’òrgan de participació ciutadana on es tracten temes de rellevància municipal. Compta amb un representant de cada consell sectorial i està constituït des de 2011.