El Consell Escolar Municipal celebra la seua última reunió del curs 2015/16

12 juliol 2016|Burjassot

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha acollit aquest matí (12-07-2016), presidit per la Regidora de l’Educació, Laura Espinosa Pérez, l’últim Consell Escolar Municipal (CEM) del curs 2015/16 en el qual s’han tractat diferents punts relacionats amb l’educació en el municipi.

El CEM ha aprovat, en primer lloc, els tres dies no lectius per al curs 2016/17, decisió que serà traslladada a la Conselleria d’Educació per al seu vistiplau i aprovació definitiva dels mateixos. Així mateix, el CEM ha debatut sobre l’aprovació del seu Reglament Intern de funcionament. En aquest cas, i a causa que es van a realitzar diferents aportacions al mateix, s’ha aprovat presentar-ho en el pròxim mes de setembre, en el primer consell del nou curs.

Després de la petició de l’IES Vicent Andrés Estellés, el CEM va a recolzar la iniciativa del centre que sol·licita a la Conselleria l’ampliació en l’IES del Batxillerat d’Arts, oferta formativa de la qual es manca en aquest moment. Tots els presents han coincidit a assenyalar que qualsevol millora que siga per i perquè els xavals tinguen més opcions formatives han de ser recolzades pel CEM.

El CEM també va a instar a la Conselleria, a través d’un escrit, al fet que aclarisca l’oferta de matrícula que des del centre Sant Bartolomé, a Godella, s’ofereix als alumnes d’infantil de Burjassot.

La Regidora d’Educació ha informat als presents de la marxa del projecte Burjassot, Ciutat Educadora i tot el que s’ha avançat al llarg d’aquests mesos en les reunions mantingudes amb els tècnics de les diferents àrees de l’Ajuntament que, gràcies a aquesta iniciativa, van a treballar coordinats.

Finalment, des de CEMEF, també s’ha presentat la seua oferta formativa, en referència als Programes Formatius de Qualificació Bàsica i des de la Regidoria s’ha presentat la proposta de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) perquè els escolars de Burjassot visiten la seua Planta de Tractament de residus Urbans, situada en el Polígon de “Los Hornillos” de Quart de Poblet, amb l’objectiu de seguir treballant en l’Educació Mediambiental.