El Cor Ciutat de Burjassot, solidari amb l’ONG Kelele- Àfrica

26 maig 2016|Burjassot

Dissabte que ve 28 de maig, els components del Cor Ciutat de Burjassot i del Cor Juvenil CCB es desplaçaran a la localitat de Benifaraig per a participar en un concert solidari, que tindrà lloc a les 12 h, en el CEIP Manuel González Martí de la propera localitat, a benefici de l’ONG Kelele- Àfrica.

Sota la batuta de Cristian Cavero García, ambdues agrupacions corals interpretaran un bon repertori de cançons, de diferents èpoques i estils, entre les quals cal destacar: “A tu lado”, l’havanera de Javier Busto; “New York, New York”, de John Kander i Fred Ebb; “Moon River”, d’Henry Mancini; “Contigo aprendí”, d’Armando Manzanero; “Noche de Ronda”, de Mª Teresa Lara i “What a wonderful world”, de David Weiss i Bob Thiele, entre altres peces.

La participació de les dues formacions del Cor Ciutat de Burjassot s’inclou dins de tota una jornada benèfica que es desenvoluparà en Benifaraig, en la programació de la qual s’inclou una carrera solidària per la localitat, un mercat solidari, una exposició fotogràfica, etc.

L’ONG Kelele-Àfrica treballa a Uganda, concretament en els llogarets de Kasenda i Kimya, dues xicotetes comunitats que es troben situades a l’oest del país i separades del Congo per les muntanyes del Rwenzori. Els projectes de l’ONG Kelele van enfocats a millorar el futur de les dones, aconseguir una educació de qualitat per als xiquets i facilitar una sanitat segura. Més informació en http://www.keleleafrica.org/quienes-somos/.