El Dia Escolar de la No Violència i la Pau i el Mercat del Bescanvi tanquen les activitats de gener a les Biblioteques Municipals

16 gener 2019|Burjassot

Des de 29/01/2019 fins a 31/01/2019

Mercado del el Trueque

Acaba el mes de gener i, amb ell, les activitats d’animació lectora de les Biblioteques Municipals que, un mes més, han reunit desenes d’usuaris en cadascuna d’elles. Amb les últimes activitats del mes, es celebrarà el Dia Escolar de la No Violència i la Pau i una nova edició del Mercat del Bescanvi.

El 29 de gener la Biblioteca Infantil serà el punt de trobada, a les 18 hores, d’una jornada educativa i alhora lúdica per a commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Després de la presentació de l’activitat, per part de la tècnic de la Biblioteca, es visionaran diferents vídeos relacionats amb l’efemèride. Una vegada finalitzada aquesta part, s’obrirà un xicotet debat en el qual es plantejaran solucions a possibles conflictes que els puguen sorgir als participants.

I, com cada últim dijous de mes, el 31 de gener, arribarà el Mercat del Bescanvi amb la possibilitat d’intercanviar els llibres ja llegits pels quals ens abellisca descobrir en aquest nou any. L’horari del mercat, en la planta baixa de la Casa de Cultura, serà de 17.30 a 19.30 hores.