L’Ecoparc mòbil de l’Emtre estarà a Burjassot del 8 al 10 d’abril

2 abril 2019|Burjassot

Des de 08/04/2019 fins a 10/04/2019

Ecoparque abril 2019

Burjassot rebrà una nova visita d’un dels Ecoparcs mòbils de l’Emtre. Concretament, estarà situat en el municipi del 8 al 10 d’abril en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara. L’Ecoparc mòbil arriba al municipi després de la petició, per part de l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la Regidora de Medi Ambient Lluna Àrias, a l’Entitat Metropolitana per al tractament de residus (Emtre), competent en la matèria.

Aquesta visita de l’Ecoparc mòbil serà la primera de les quals farà en el municipi ja que està previst que almenys, una vegada al mes, es puga comptar amb ell perquè les veïnes i els veïns de Burjassot puguen depositar els residus que no es poden dipositar en els contenidors generals i de reciclatge repartits pels carrers del municipi.

L’emplaçament facilitarà a les veïnes i els veïns la tasca de depositar els seus residus ja que poden entrar, de manera fàcil amb els seus vehicles, fins al mateix punt on estarà situat l’Ecoparc.

L’Ecoparc estarà obert de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Durant les tres jornades es podran depositar residus com a llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, càpsules de café, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, sabates i roba, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.