L’Ecoparc mòbil de l’Emtre fa de nou parada a Burjassot del 22 al 24 d’octubre

16 octubre 2018|Burjassot

Des de 22/10/2018 fins a 24/10/2018

Imagen WEB Ecoparque Movil
ecoparque

Burjassot rebrà pròximament la visita d’un dels Ecoparcs mòbils de l’Emtre. Concretament, estarà situat en el municipi del 22 al 24 d’octubre en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara.

L’emplaçament facilitarà a les veïnes i els veïns la tasca de depositar els seus residus ja que poden entrar, de manera fàcil amb els seus vehicles, fins al mateix punt on estarà situat l’Ecoparc. A més, la seua ubicació a escassos metres del Mercat Municipal l’Almara i del Centre d’Especialitats, grans zones de pas veïnal, facilita més si cap als ciutadans el depositar els residus generats d’ús domèstic per als quals no existeixen contenidors específics.

L’Ecoparc estarà obert de 10 a 14 hores i de 16h a 19h. Durant les tres jornades es podran depositar residus com a llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, càpsules de café, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, sabates i roba, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres,