L’Ecoparc mòbil de l’Emtre visita Burjassot en dues ocasions el mes d’octubre

7 octubre 2019|Burjassot

Des de 07/10/2019 fins a 08/10/2019

Ecoparque octubre 2

Després de recollir una gran quantitat de residus en les seues diferents visites a Burjassot, l’Ecoparc mòbil de l’Emtre tornarà al municipi el mes d’octubre. L’Ecoparc de l’Entitat Metropolitana per al tractament de residus (Emtre) estarà a l’octubre a Burjassot els dies 7 i 8 i del 24 al 26.

En totes dues dates, se situarà en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara. L’emplaçament, una vegada més, facilitarà als ciutadans la tasca de depositar els seus residus ja que poden entrar, de manera fàcil amb els seus vehicles, fins al mateix punt on estarà situat l’Ecoparc.

L’Ecoparc estarà obert de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, els dies 7 i 8 d’octubre i els dies 24 i 25, i, únicament al matí, de 10 a 13 hores el 26 d’octubre ja que aqueix dia és dissabte.

Es podran depositar residus com a llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, càpsules de café, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, sabates i roba, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

En els mesos de novembre i desembre l’Ecoparc també visitarà Burjassot.